Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Τεύχος ΑllStar 202

Βρίσκεται ήδη στα περίπτερα το τεύχος 202 με ένα εξώφυλλο που θυμίζει....μαγική εικόνα. Ο Λούκας του Αμαρουσίου στην ίδια ακριβώς φάση αλλά με διαφορετικό....θύμα. Εξώφυλλο συμβολισμός στις δύο νίκες του Αμαρουσίου με τίτλο ’’Δωρεάν μαθήματα μπάσκετ’’.
Σχετικό θέμα και στο εσωτερικό μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μιχάλη Πελεκάνου στον Νίκο Συρίγο. Παράλληλα, επειδή το Μαρούσι κέρδισε....πρώτα τον Πανθηναϊκό ο Νίκος Μπουρλάκης είχε το χρονικό περιθώριο να ανιχνεύσει τα αίτια που ο φετινός Παναθηναϊκός δεν είναι ο Παναθηναϊκός σε ένα ρεπορτάζ με πολλά άγνωστα στοιχεία από τα...ενδότερα της ομάδας.
Είναι περίπου θεσμός κάθε χρόνο τέτοια εποχή το περιοδικό να δημοσιεύει τη λίστα με τους ’’75 ισχυρούς’’ του μπάσκετ. Παράγοντες, διαιτητές, παίκτες, προπονητές ακόμη και δημοσιογράφοι που παίζουν επιδραστικό ρόλο στο μπάσκετ σε μια ιδιότυπη λίστα που σηκώνει κάθε χρόνο συζητήσεις όχι μόνο για το ποιοί είναι σε αυτή αλλά και για το ποιοί δεν είναι!
Ακόμη εκτενέστατο αφιέρωμα στο all star game του ΝΒΑ και στο τριήμερο του Ντάλας που αρχίζει αύριο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν τηλεοπτικό πρόγραμμα-οδηγός για όσους παρακολουθήσουν τη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ. Ο Αρένας με μορφή πράκτορα 007 επειδή έχει ’’άδεια να σκοτώνει’’ και ένα ρεπορτάζ για την ιστορία που έκανε πάταγο και κατέληξε στον ετήσιο αποκλεισμό του σούπερ σκόρερ των Ουίζαρντς, παγκόσμιο χωριό με μια πρωτότυπη έρευνα του Γιάννη Ψαράκη που έψαξε και βρήκε σε ποιό πρωτάθλημα της Ευρώπης σημειώνονται οι λιγότερες εκτός έδρας νίκες, μια συνέντευξη της αμερικανίδας Σέριλ Μπαρνέτ που έχει γράψει ιστορία στο κολεγιακό πρωτάθλημα γυναικών και ήρθε πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα για να διδάξει σε σεμινάρια, όλες οι μόνιμες στήλες και για όποιον δεν χορταίνει με όλα αυτά...Page 23 και Κουρούνα. Αποκαλύπτω όχι μόνο τι έγινε και κόπηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από το πρωτάθλημα αλλά και μερικά ακόμη θέματα που αφορούν τον Λιθουανό και τον....Ολυμπιακό. Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός με τον αποκλεισμό του; Διαβάστε και θα δείτε. Φυσικά στο δισέλιδο που γράφω υπάρχουν δεκάδες ακόμη μικρές ή μεγάλες αποκαλύψεις από τα παρασκήνια του μπάσκετ.

5 σχόλια:

  1. Καμια σελιδα για το Αρης-Παοκ το ντερμπυ υπαρχει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kourouna o kobe kai o iverson den paizoun telika sto all star game ...3ereis kati na mas diafotiseis???vagelhs or nowitzki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια ο εθνικος πειραιως εχασε στον τελικο του κυπελου εσκανα απο τον πορφυρα...οι πρωην κυπελουχοι δεν καταφεραν να το κερδισουν για δευτερη σερι χρονια το κυπελακι...ωαγελησ ορ νοςιτζκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παραιτήθηκε ο Σιγαλας.
    Κλαψ. Λυγμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασε έχω βάλει πλερέζες...Δεν το αντέχω να μείνω χωρίς Γιωργάκη Ράμπο Σιγάλα ούτε μια εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή