Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Blockbuster trade

Τελικά, η μεγάλη ανταλλαγή στην Ανατολή έγινε, το Κλίβελαντ πήρε τον ψηλό που έψαχνε μόνο που αυτός δεν είναι ο Αμάρε αλλά ο Αντουάν Τζέιμισον. Στη σημαντικότερη ανταλλαγή της φετινής χρονιάς που ενεπλάκησαν τρεις ομάδες και έξι παίκτες ο Τζέιμισον κατέληξε στο Κλίβελαντ όπου θα παίξει δίπλα στον Λεμπρόν και τον Σακίλ. Η προσθήκη του έμπειρου πάουερ φόργουρντ ουσιαστικά μετατρέπει σε νούμερο 1 φαβορί στην Ανατολή τους Καβαλίερς που ελπίζουν ότι ίσως προλάβουν πριν αποχαιρετήσουν τον Λεμπρόν να πάρουν ένα πρωτάθλημα. Και ίσως αν τα καταφέρουν να αλλάξουν και τη ρότα του Λεμπρόν και να τον κρατήσουν το καλοκαίρι στο Κλίβελαντ.
Για να ολοκληρωθεί το τρέιντ έγιναν οι εξής μετακινήσεις... Οι Καβαλίερς πήραν εκτός από τον Τζέιμισον και τον Σεμπάστιαν Τελφέρ, γκαρντ από τους Κλίπερς. Οι Κλίπερς πήραν από τον Ουάσινγκτον τον Ντριου Γκούντεν που είχε αλλάξει ομάδα μόλις προχθές στο trade που έστειλε τον Μπάτλερ στους Μάβερικς. Και η Ουάσινγκτον πήρε τον βετεράνο Λιθουανό Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας, τον Αλ Θόρντον, φόργουορντ των Κλίπερς και τα δικαιώματα του Σλοβένου Εμίλ Πρέλντιτς (παίζει στη Φενερμπαχτσε, επιλογή δεύτερου γύρου στο ντραφτ του 2010 από τους Καβαλίερς). Ο Ιλγκάουσκας όπως συνέβη με τον Γκούντεν δεν θα φορέσει ποτέ τη φανέλα των Ουίζαρντς αλλά θα αποδεσμευτεί μέσα στο επόμενο διήμερο και δεν αποκλείεται ως ελεύθερος παίκτης πλέον να επιστρέψει στο Κλίβελαντ! Η να υπογράψει σε άλλη ομάδα-διεκδικήτρια.
Μέσα στην ημέρα θα ολοκληρωθεί και  η ανταλλαγή του Νέιτ Ρόμπινσον στους Μπόστον Σέλτικς ενώ οι Νικς δεν αποκλείεται έστω και τις τελευταίες ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η προθεσμία να συμφωνήσουν με τους Χιούστον Ρόκετς για τον Τρέισι Μαγκρέιντι.

3 σχόλια:

  1. epitelous 8a apokaluf8ei poso kalos paikths einai o andray blatche.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες το βράδυ παίρνοντας τη θέση του Τζέιμισον είχε 33 πόντους και 13 ριμπάουντς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. me ton mc ghee(apisteuta a8lhtika prosonta) an oi wizards dn paroun pshlo 8a kanoun tromero didymo. den 3erw alla exei kati kinhseis kai prospoihseis katw apo to kala8i (o blatche) pou exw na tis dw apo thn epoxh pou epaize o hakeem

    ΑπάντησηΔιαγραφή