Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ντούντα: Ολυμπιακό ή σπίτι του!

Βλέπω με χαρά μου ότι οι γνωστοί-άγνωστοι αντιγραφείς μπλογκ και σάιτ αναφέρουν ξαφνικά το τελευταίο 24ωρο μια πρόταση της Εφές στον Ντούσαν Ιβκοβιτς! Ξεχνάνε προφανώς ότι ήταν το κεντρικό μου θέμα στην Κουρούνα του περασμένου μήνα. Εντελώς....συμπτωματικά αναφέρουν και ως ποσό τα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο... Μόνο που εκ παραδρομής όταν έγραφα για τρία εκατομμύρια είχα μπερδευτεί και ήταν τρία εκατομμύρια δολάρια. μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια. Τους ενημερώνω για να προχωρήσουν στη σχετική διόρθωση διότι αν περιμένω να μνημονεύσουν την πηγή θα ασπρίσω!
Τέλος πάντων, αφού αντιμετώπισα και τον εκνευρισμό των Ολυμπιακών φίλων που αγωνιούν για τον Ντούντα να τους ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή η θέλησή του είναι δεδομένη: Η ανανεώνει στον Ολυμπιακό με σημαντική αύξηση των αποδοχών του ή πάει σπίτι του και ασχολείται μόνο με την εθνική Σερβίας. Να σημειωθεί ότι οι πηγές μου λένε ότι ο Ντούντα θέλει να μείνει αλλά δεν θα κάνει σκόντο όπως πέρσι στις αποδοχές του. Το νούμερο που θα ακούσουν οι Αγγελόπουλοι είναι αδιαπραγμάτευτο...
Υ.Γ. Δεν είμαι δυστυχώς σε θέση να σπάσω ένα off the record αυτή τη στιγμή και να αποκαλύψω την ακριβή πρόταση παραμονής που έχει στα χέρια του εδώ και μέρες ο Ομπράντοβιτς. Πρόταση που είναι πολύ πολύ ενδιαφέρουσα και μοναδική από όσο είμαι σε θέση να ξέρω για τα ελληνικά δεδομένα. Και δεν αναφέρομαι στις αποδοχές ή στο μπάτζετ της νέας σεζόν. Το γεγονός ότι δεν έχει απαντήσει ακόμη λέει πολλά... Οπως ακριβώς έγραψα και πιο πάνω για τον Ιβκοβιτς γράφω και για το θέμα του Παναθηναϊκού: Το μπάτζετ της νέας χρονιάς είναι ήδη αποφασισμένο και δεν πρόκειται να αλλάξει είτε γίνει συζήτηση διοίκησης-"Ομπράντοβιτς, είτε δεν γίνει...

13 σχόλια:

  1. Την εκτίμηση σου θα ηθελα...πιστεύεις οτι θα μεινει η θα φυγει ο Ομπράντοβιτς ...απαντα σε παρακαλώ με η ενα θα φυγει η θα μεινει...τα πολλα λόγια ειναι φτώχια..γιατι ειναι παράξενο να μη μεινει με την προταση που του κανουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. agaphth kourouna, ennoeis oti 8eloun na tou dwsoun metoxes ths kae panathinaikos ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αύριο κυκλοφορεί το νέο All-star;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή αργότερα κυκλοφόρησε το θέμα όντως του έχουν προτείνει να πάρει το 25% της ομάδας. Δεν είναι κίνηση οικονομικού περιεχομένου αλλά στην ουσία εκτίμησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει εκτάκτως Πέμπτη για να προλάβουμε και τους τελικούς και τα μεθεόρτια τους και κάποια μεγάλη συνέντευξη από τον Ολυμπιακό κλπ. κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλό: αφού δεν βρήκαν κανέναν να αγοράσει την ομάδα εδώ και τρία χρόνια που έχουν βάλει πωλητήριο, τι δίνουν στον Ζοτς! φοβερή κίνηση: με τόσα τούβλα που έχει σηκώσει από τον βάζελο τόσα χρόνια αλλά και τις τεράστιες μπασκετικές γνώσεις και γνωριμίες, είναι από τους πολύ λίγους που μπορούν να εγγυηθούν επιτυχίες στο μέλλον!
      ο γνωστός άγνωστος

      Διαγραφή
  6. Το 25% που δίνεται στον Ομπράντοβιτς ειναι τιμής ένεκεν, δείγμα σεβασμού στο πρόσωπό του. Είναι συμβολική κίνηση, τιμητική. Για όσους μπορούν να το καταλάβουν.
    Το Ντόρσεϊ γιατί δεν τον κρατάει ο Ολυμπιακός, θα μας πει κανείς; Όλα καλά στ' αποδυτήρια; Αλλά όσοι μπαίνουν εδώ (δεν το λεω για την Κουρούνα που τη σέβομαι γιατί τα γράφει όλα)για να σχολιάσουν, μόνο ειδήσεις Παναθηναϊκού έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φεύγει ο Dorsey? Όχι ρε παιδιά. Λάθος κίνηση. Πείτε τι παίζει να μάθουμε κ εμείς.. Thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτη η δολια η εθνικη ποτε θα προλαβει να κανει προετοιμασια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουρούνα, για το 25% έχει γραφτεί πριν από τον 5ο τελικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει δεν το είχα δει οπότε ήμουν υποχρεωμένος να σεβαστώ αυτόν που μου το είπε. Δεν τρέχει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για τον Ντόρσεϊ ξέρω ότι έχει πρόταση και καλή από το Χιούστον αλλά όχι ότι αναγκαστικά φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καμιά σύγκριση γκάλη σπανούλη παίζει όπως πέρυσι ή δε θέλετε να επαναλαμβάνετε τη θεματολογία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή