Σάββατο 22 Μαΐου 2010

’’Κόλαση’’ στην ουρά της Α2

Με εξαίρεση το Ρέθυμνο που νίκησε τη Νήαρ Ηστ και...ξεμπέρδεψε πέντε ομάδες είναι μπλεγμένες σε ένα κουβάρι και θα ζήσουν την αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό της επόμενης τελευταίας αγωνιστικής. Η νίκη του Ερμή Λαγκαδά και μάλιστα με διαφορά 20 πόντων επί της αδιάφορης Ολυμπιάδας μέσα στην Πάτρα αλλά και οι νίκες του Αιγάλεω επί του Ίκαρου Σερρών και του Αρκαδικού στην παράταση εκτός έδρας επί του Αμύντα μετέτρεεψαν την ουρά σε γόρδιο δεσμό για να βρεθεί η τελευταία ομάδα που θα πέσει στη Β΄Εθνική.
Η βαθμολογία στις επίμαχες θέσεις: Νήαρ Ηστ 42, Πέραμα 42, Αμύντας 41, Ικαρος Σερρών 41, Ερμής Λαγκαδά 41. Τα παιχνίδια που δίνουν οι ομάδες την άλλη εβδομάδα: Ικαρος Καλλιθέας- Αμύντας, Σέρρες- Ξάνθη, Νήαρ Ηστ- Ολυμπιάδα, Ερμής Λαγκαδά- Πέραμα.
Ουσιαστικά, το παιχνίδι κλειδί είναι το τελευταίο (Λαγκαδάς- Πέραμα) αφού από το αποτέλεσμα του θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό η σωτηρία! Εάν ηττηθεί ο Λαγκαδάς τότε αυτόματα απομακρύνεται το ενδεχόμενο ακόμη και....πενταπλής ισοβαθμίας!!! Εάν προκύψει πενταπλή ισοβαθμία τότε ανεξάρτητα από τη διαφορά νίκης του Λαγκαδά υποβιβάζεται η Νήαρ Ηστ!  Παρά την ήττα του μάλλον έσωσε την κατηγορία ο Αμύντας που έχει ως πλεονέκτημα τις δύο νίκες επί του Λαγκαδά και πλεονέκτημα σε όλες τις ισοβαθμίες. Αντίθετα παρά τη νίκη του δύσκολα θα σωθεί ο Ερμής που κουβαλάει δύο ήττες από τον Αμύντα και πέφτει κατηγορία είτε σε τριπλή ισοβαθμία με την ομάδα του Υμηττού και τους Ικαρους Σερρών, είτε σε τετραπλή (οι τρεις τους και το Πέραμα).

8 σχόλια:

  1. ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΌΛΑ.
    Μυρίζει από μακρυά ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://basketa2.blogspot.com/2010/05/blog-post_6541.html

    Να με διαφημίσω λίγο εεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπα και 20άρες ο Ερμής.Άρχισε να αποδίδει το έργο του Ράμπο κακοηθέστατη κουρούνα.Πάντως εγώ είμαι σκληρά με Νηαρ Ηστ.Το Ντιουκ της Α2 όπως τη λέει ένας φίλος μου από Αθήνα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι είναι... Το έργο ενός προπονητή αποδίδει σε βάθος χρόνου. Κρίμα που δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει το έργο του. Θα είχαν σωθεί, ήδη τόσες ομάδες που τώρα αγωνιούν μέχρι τελευταία στιγμή. Και κρίμα για τους ανθρώπους του Λαγκαδά που χωρίς να τους αξίζει έχουν μπλέξει σε τέτοια περιπέτεια.
    Ο Ιωνικός αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές υπάρχει πλέον μόνο με παιδικοεφηβικά τμήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ kourouna swstes einai dystyxws oi plhrofories peri iwnikou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai eixe omadara kai kosmo h ionikara...krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xamos ginotan otan to gemizame to ghpedo.. krima de les tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή